Wie zijn wij?

Wij zijn Dyonne en Siënne Hanbeukers, twee zusjes en vanaf dag één al vier handen op één buik. 
Wij zijn samen opgegroeid in Urmond, waar we bijna 9 jaar gewoond hebben. Toen onze ouders gingen scheiden zijn wij met onze moeder naar Oud-Urmond verhuisd. Wanneer we niet bij onze moeder waren, waren we bij onze vader in zijn nieuwe huis in Sittard. 

Dyonne woont ondertussen op zichzelf samen met haar vriend Mario. Siënne woont bij onze moeder thuis in Stein. Ondanks dat we niet samen wonen, zien we ons heel erg vaak. We hebben dezelfde hobby's, dezelfde vrienden, dezelfde passies en nu ook nog hetzelfde werk. Super leuk dus!
Dyonne is in juli 2021 't Brummerke gestart, waarna Siënne in augustus ook aansloot. 

Over onszelf..

Mijn naam is Dyonne Hanbeukers en ik ben geboren op 4 juli 1999. Ondertussen heb ik al meer dan 8 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik ben in 2018 afgestuurd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster. Ik heb een hele tijd in de flexpool gewerkt waardoor ik veel verschillende werkplekken heb mogen ervaren. Hierdoor heb ik veel kennis mogen maken met verschillende werksystemen. Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn eigen visie gecreëerd en omgezet tot een fijn werksysteem wat helemaal bij mij past. Hier mag ik gelukkig iedere dag mee werken! Naast de opvang volg ik nog een opleiding Pedagogisch Educatief Professional op HBO niveau. Dit is mijn laatste jaar, maar helaas door COVID-19 heb ik nog geen exacte afstudeerdatum. Door de jaren die ik inmiddels werkzaam ben in deze branche, ben ik steeds enthousiaster geworden en is dit wat ik met heel veel passie en plezier doe.

Mijn naam is Siënne Hanbeukers en ik ben geboren op 16 juni 2002. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4. Ik heb tijdens mijn opleiding verschillende stages gelopen bij verschillende instanties. Nadat ik afgestuurd ben, heb ik op een groep met zwaar verstandelijk beperkte mensen gewerkt. Dit heb ik altijd met veel passie gedaan. 

Ineens stelde we het ons voor hoe leuk het zou zijn als we ook samen zouden werken. Hier hebben wij binnen no-time werk van gemaakt. 
Ik kwam van te voren al vaak in de opvang en vond het geweldig om met de kinderen te spelen en te helpen waar nodig was. Nu mag ik dit vaker gaan doen, dit vinden we uiteraard alle twee heel erg leuk! 


Omdat we zo jong zijn hebben wij ook een jonge kijk op de maatschappij. Wij weten wat speelt en hoe we hiermee om kunnen gaan. Dit is tegenwoordig voor vele moeilijk, vooral in deze wereld met veel sociale media. Het is moeilijk om een kind hierop voor te bereiden, maar we doen ons best!

Ook wij, zoals jullie ouders leren nog elke dag. Fouten mogen gemaakt worden en samen gaan we het juiste pad op. Stoppen met leren is voor ons sowieso geen optie, zeker niet als je met kinderen werkt. Want zelfs de aller grootste kan leren van de aller kleinste!