Wie zijn wij?

Wij zijn Dyonne en Siënne Hanbeukers, twee zusjes en vanaf dag één al vier handen op één buik. 
Wij zijn samen opgegroeid in Urmond, waar we bijna 9 jaar gewoond hebben. Toen onze ouders gingen scheiden zijn wij met onze moeder naar Oud-Urmond verhuisd. Wanneer we niet bij onze moeder waren, waren we bij onze vader in zijn nieuwe huis in Sittard. 
Dyonne woont ondertussen op zichzelf samen met haar vriend Mario. Siënne woont bij onze moeder thuis in Stein. Ondanks dat we niet samen wonen, zien we ons heel erg vaak. We hebben dezelfde hobby's, dezelfde vrienden, dezelfde passies en nu ook nog hetzelfde werk. Super leuk dus!
Dyonne is in juli 2021 't Brummerke gestart, waarna Siënne in augustus ook aansloot. 

Over onszelf..

Mijn naam is Dyonne Hanbeukers en ik ben geboren op 4 juli 1999. Ondertussen heb ik al meer dan 7 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik ben in 2018 afgestuurd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster. Door veel verschillende werkplekken en stages te mogen ervaren, heb ik veel kennis mogen maken met verschillende werksystemen. Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn eigen visie gecreëerd en omgezet tot een fijn werksysteem. Hier mag ik gelukkig iedere dag mee werken! Ik volg nog een opleiding Pedagogisch Educatief Professional op HBO niveau. De donderdag is mijn lesdag, vandaar dat ik dan gesloten ben. Dit is mijn laatste jaar, maar helaas door COVID-19 heb ik nog geen exacte afstudeerdatum. Wanneer ik afgestudeerd ben ga ik ook op de donderdag open. Door de jaren die ik inmiddels werkzaam ben in deze branche, ben ik steeds enthousiaster geworden en is dit wat ik met heel veel passie en plezier doe.

Mijn naam is Siënne Hanbeukers en ik ben geboren op 16 juni 2002. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4. Ik heb veel ervaring met kinderen, vooral met kinderen met een beperking. Dit heb ik jaren met heel veel plezier gedaan. Toen Dyonne deze kans van 't Brummerke benoemde, hebben we dat meteen gedaan. Ik kwam van te voren al vaak in de opvang en vond het geweldig om met de kinderen te spelen en te helpen waar nodig was. Nu mag ik dit vaker gaan doen, dit vinden we uiteraard alle twee heel erg leuk! Nu zien we ons nog vaker, gelukkig weten we beide dat dit nooit gaat vervelen.

Omdat we zo jong zijn hebben wij ook een jonge kijk op de maatschappij. Wij weten wat speelt en hoe we hiermee om kunnen gaan. Dit is tegenwoordig voor vele moeilijk, voorin in deze wereld met veel sociale media. Het is moeilijk om een kind hierop voor te bereiden, maar we doen ons best!

Ook wij, zoals jullie ouders leren nog elke dag. Fouten mogen gemaakt worden en samen gaan we het juiste pad op. Stoppen met leren is voor ons sowieso geen optie, zeker niet als je met kinderen werkt. Want zelfs de aller grootste kan leren van de aller kleinste!